PicturiArt-zone.ro este o galerie online gratuita.
Puteti adauga maxim 10 lucrari.
ATENTIE! Nu aprobam galeriile de superamatori sau a celor lipsiti total de talent.

A. Ce trebuie sa fac pentru a afisa lucrarile mele in galeria art-zone.ro?

1. Inregistrati-va ca utilizator Pentru inregistrare apasati aici

2. Dupa inregistrare accesati-va contul de pe linkul autentificare (doar daca v-ati inregistrat deja si v-ati confirmat adresa de email)

3. Adaugati lucrarile
Dupa introducerea parolei si a userului in pagina de login (autentificare) veti fi directionati spre sistemul de administrare al galeriei dumneavoastra unde puteti adauga, modifica, sterge lucrari, date biografice, comentarii, date despre lucrari etc.

4. Va rugam sa va asigurati ca respectati conditiile de adaugare, in caz contrar galeria dumneavoastra nu va fi aprobata. Daca nu primiti niciun mesaj de la noi timp de 3 zile inseamna ca galeria dumneavoastra a fost respinsa si va fi stearsa.

Nu trebuie sa ne anuntati ca ati adaugat lucrarile, noi vom sti si vom verifica in cel mai scurt timp fiecare galerie nou inscrisa. Daca lucrarile corespund, atunci ele vor fi aprobate si veti primi un mesaj cu confirmarea activarii.
B. Cum vand prin galeria art-zone.ro ?

Fiecare lucrare disponibila spre vanzare are in dreptul ei un link cumpara.
In momentul in care un utilizator (vizitator) doreste sa achizitioneze o lucrare si apasa butonul cumpara i se va afisa un formular prin care i se solicita, adresa, telefonul si alte detalii, si care dupa trimitere ajunge in casuta de email a artistului si in sectiunea comenzi din pagina de administrare (cont) a artistului (Important! Va rugam sa verificati si sectiunea spam sau bulk a emailului dumneavoastra - mesajele pot ajunge din greseala acolo).

Tranzactia si stabilirea celorlalte detalii de transport, negociere, rama etc se fac direct intre artist si cumparator. Tot in acest scop pe pagina artistului se afiseaza un formular de contact si numarul de telefon (optional).

Galeria on-line art-zone.ro doar afiseaza lucrarile unui artist, galeria fiind promovata pe internet pe nisa pentru cuvintele de cautare pentru targetare.

Nu percepem comisioane pentru vanzari!C. Pot sa stiu sigur daca voi vinde sau nu ?

Cat de mare succes va avea la public galeria dumneavoastra depinde doar de potentialul lucrarilor de a impresiona si de a se face dorite spre achizitionare.

Noi asiguram un numar mare de vizitatori targetati (care cauta in mod special picturi sau lucrari de arta deci potential cumparatori), plus toate instrumentele care faciliteaza vanzarea/cumpararea (scripturi dinamice de preluare a comenzilor si mesagerie).

Pentru a va mari si mai mult sansele si succesul puteti sa promovati galeria dumneavoastra (copiind linkul acesteia din browser) in alte portaluri si situri pe unde navigati.
Daca aveti intrebari suplimentare va rugam sa ne contactati!